Maalämpö käyttökohteittain

Kaikki tarvitsemasi Juwacolta
Olemme kokenut kumppanisi Geoenergian palveluissa

Poraamme maalämpökaivoja kaikenlaisiin kohteisiin. Takanamme on jo satoja porattuja maalämpökaivoja ja määrä kasvaa jatkuvasti. Maalämpö on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa lämmittää ja jäähdyttää melkeinpä mitä tahansa rakennuksia, hyödyntäen maan sisältämää lämpöenergiaa. Alla eri kohdetyypit joihin teemme porauksia.

Mikäli harkitsette maalämpöön siirtymistä, ota yhteyttä kartoituksen tekemiseksi. Maalämpö on monipuolinen ja kestävä energiaratkaisu, joka auttaa vähentämään riippuvuutta perinteisistä polttoaineista ja pienentämään ympäristövaikutuksia. Saat meiltä kaikki tarvittavat tiedot maalämpökaivojen porausprosessista ja kustannuksista. Maalämpöpumput, siihen kuuluvat oheislaitteet ja niiden asennuksen saatte valitsemaltanne LVI-liikkeeltä. Olemme tehneet yhteistyötä useiden eri LVI-liikkeiden kanssa ja voimme tarvittaessa suositella teille sopivaa laitetoimittajaa.

Haluatko hinta-arvion työstä?

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

  Maalämpö
  kerrostaloon

  Kerrostalojen maalämpöjärjestelmässä voidaan käytetään pysty- tai vaakaputkistoja, jotka asennetaan maahan. Nämä putkistot toimivat yhdessä lämmönsiirtimien kanssa, jotka välittävät maalämpöä talon sisälle. Maalämpöjärjestelmän avulla kerrostalot voivat saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä ja samalla pienentää hiilijalanjälkeään.

  Lue lisää

  Maalämpö
  rivitaloon

  Maalämpöjärjestelmä on erinomainen energiaa säästävä valinta myös rivitaloihin. Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän lämpöä ja siirtää sen talon lämmitys- ja käyttöveden lämmitykseen. Maalämpöpumppu toimii myös jäähdytyslaitteena kesäisin, mikä tekee siitä monipuolisen ratkaisun rivitalon energiatehokkuuden parantamiseen.

  Lue lisää

  Maalämpö
  julkiseen rakennukseen

  Kaupat, koulut, sairaalat, virastot ja muut liikekiinteistöt tai julkiset rakennukset ovat suuria energiankuluttajia. Maalämpöjärjestelmät tarjoavat edullisen ja kestävän lämmitys- sekä jäähdytysratkaisun näille rakennuksille. Olemme poranneet lukuisia maalämpökaivoja erilaisten liikekiinteistöjen sekä julkisten rakennusten yhteyteen. Suuret lämmöntarpeet ja laajat tilat tekevät maalämmön hyödyntämisestä erittäin järkevän vaihtoehdon.

  Lue lisää

  Maalämpö
  isoihin kiinteistöihin

  Teollisuus- ja logistiikkayrityksillä on usein suuret lämmöntarpeet eri prosesseissaan. Maalämpöjärjestelmät tarjoavat tehokkaan ja kestävän tavan täyttää nämä tarpeet. Lämpöpumput voidaan sovittaa myös teollisuusprosesseihin ja tarjota lämpöä erilaisille teollisille sovelluksille, kuten lämmitys, kuivaus ja jäähdytys.

  Lue lisää

  Maalämpö
  maatilalle

  Maalämpöjärjestelmät ovat hyvä ratkaisu myös maatilojen energiantarpeisiin. Maatiloilla on usein tarve lämmitykselle, jäähdytykselle ja lämpimän käyttöveden tuotannolle. Maalämpöpumppu voi tarjota energiaa maatalouden eri tarpeisiin, auttaen samalla vähentämään energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

  Lue lisää

  Maalämpö
  omakotitaloon

  Haluatteko energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän lämmitysjärjestelmän omakotitaloonne? Poraamme maalämpökaivoja ja asennamme keruuputkistoja kaikenlaisiin omakotitaloihin koko Suomessa, mutta erityisesti Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa.

  Lue lisää